Δελτίο Τύπου - 30 Δεκεμβρίου 2003

Θέμα: "ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ"


Tην Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2004 θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας επιστημονική ημερίδα με θέμα:

"ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - NΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ"

Την ημερίδα διοργανώνει η εταιρεία iForce Επικοινωνίες με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και με την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων.

Η εκδήλωση αυτή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με τον χώρο της υγείας γενικότερα άλλα και για όλους όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας μας.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν εκτενώς οι νέες στρατηγικές στο χώρο της υγείας, οι εφαρμογές των νέων τεχνολογιών (Πληροφορική-Τηλεπικοινωνίες) αλλά και οι προβληματισμοί που αναπτύσσονται διεθνώς στα θέματα αυτά.

Κύριοι Ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Υγείας Κώστας Στεφανής, η Βουλευτής και τ. Υπουργός Υγείας Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου, η Βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Καρά, ο Δ/ντής Μ.Ε.Θ. του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου κ. Στέφανος Γερουλάνος, ο Καθηγητής Επιχειρησιακής Έρευνας στο Παν/μιο Πατρών κ. Μπότσαρης Χαράλαμπος, ο Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Φυσικής του Παν/μίου
Αθηνών κ. Προυκάκης Χαράλαμπος, ο κ. Μιχαήλ Αγγέλου, οφθαλμίατρος και Λέκτορας του Παν/μίου Αθηνών και ο κ. Ιωάννης Καφέζας, γαστρεντερολόγος και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Τεχνολογίας και Πληροφορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο 210 3392500-2.


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2003 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες, διαφήμιση και χορηγικές ευκαιρίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με :

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10
  • Φαξ: 210.339.2318

Αρχή Σελίδας