Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2003

Θέμα: "CRISIS MANAGEMENT- MOBILE SOLUTIONS"


Συνέδριο με θέμα "CRISIS MANAGEMENT - MOBILE SOLUTIONS'', θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου 2003 σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας.
Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και και της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (EETT).
Στόχος του είναι η παρουσίαση λύσεων για την διαχείριση κρίσεων, σε περιπτώσεις φυσικού κινδύνου ή καταστροφής σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας μας, με τη χρήση ασύρματης και κινητής τηλεφωνίας. Χορηγός Επικοινωνίας του Συνεδρίου είναι το περιοδικό Κινητή Τηλεφωνία.

Η εκδήλωση αυτή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με τις Τηλεπικοινωνίες και τη διαχείριση κρίσεων σε φυσικές καταστροφές, άλλα και για όλους όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας μας, καθώς πρόκειται να συγκεντρώσει σημαντικά Κυβερνητικά στελέχη, εκπροσώπους της Πανεπιστημιακής και Ακαδημαϊκής κοινότητας και πολλούς εκλεκτούς επιστήμονες και επιχειρηματίες. Προσκεκλημένοι ομιλητές στο συνέδριο είναι εκπρόσωποι της Ειδικής Γραμματείας για την Κοινωνία της Πληροφορίας, του ΥΠΕΘΟ, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης, της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και ειδικοί Σύμβουλοι για διαχείριση κρίσεων (Crisis Management) από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει εταιρικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς πελατείας μας, στους τομείς της Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με επενδυτές και της Στρατηγικής Επικοινωνίας. Η διεθνής μας ομάδα από επαγγελματίες με τεχνογνωσία σε δίκτυα και στελέχη παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" στους εξής τομείς: Επικοινωνιακή Πληροφορική, Επενδυτική Τραπεζική και Εταιρικά Οικονομικά, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Πολιτισμός και Ευρωπαϊκά έργα που υποστηρίζονται από ένα ιδιαίτερο IDEA LAB. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο αγοράς. Oι πελάτες μας περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου Fortune 500, διεθνείς εισηγμένες εταιρείες και δημόσιες και ιδιωτικές ελληνικές εταιρείες που θεωρούν τη στρατηγική προσέγγιση και παρουσία ζωτική για την παγκόσμια οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη διεύθυνση:

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε. Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30.210.339.2500-10
  • Φαξ: +30.210.339.2318

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας