Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 4 Μαίου 2009

Θέμα: 8ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΓΕΦΥΡΕΣ"
«Περιφερειακή Ανάπτυξη - Τοπική Ανάπτυξη και Χωρική Συνοχή ως απάντηση στην Κρίση.»

Το 8ο ετήσιο συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ'', διοργανώνει η iForce Επικοινωνίες την Τρίτη 5 Μαΐου 2009 και ώρα 17.00 στην αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ στην Αίγλη Ζαππείου. Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ) και του Υπουργείου Ανάπτυξης και θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Το ΙΝΑΔΕ υποστηρίζει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και των φορέων της ελληνικής περιφέρειας προκειμένου να διεξαχθεί ανοικτός, ελεύθερος και ωφέλιμος κοινωνικός διάλογος για την περαιτέρω περιφερειακή ανάπτυξη χωρίς επικοινωνιακές αντιπαλότητες. Το συνέδριο έχει φέτος ως βασικό άξονα τη Περιφερειακή Ανάπτυξη και τις Νέες Τάσεις που κυριαρχούν σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, ως απάντηση στην οικονομική κρίση.

Το συνέδριο θα ανοίξει ο Πρόεδρος του ΙΝ.Α.Δ.Ε κύριος Αθανάσιος Παπανδρόπουλος. Χαιρετισμό στο συνέδριο θα απευθύνει φέτος ο Κώστας Χατζηδάκης*, Υπουργός Ανάπτυξης. Εν συνεχεία, θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των ομιλητών του πρώτου πάνελ για τις πολιτικές και συγκεκριμένα των: Αθανάσιου Παπαδασκαλόπουλου, Προέδρου του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, Άννας Διαμαντοπούλου, βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ., Κυριάκου Μητσοτάκη, βουλευτή Ν.Δ., Μελέτη Μελετόπουλου, διευθυντή περιοδικού «ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ», εκπρόσωπου Δημοκρατικών και Γιάννη Κελεμένη, δικηγόρου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γ.Γ. του ΙΝΑΔΕ κύριος Φωκίων Ζαΐμης.
Αντικείμενο συζήτησης στο δεύτερο πάνελ, θα είναι τα Χρηματοδοτικά εργαλεία και ομιλίες θα απευθύνουν οι, Κώστας Μουσουρούλης, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανδρέας Θανασούλιας, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης 32 Δήμων του Κορινθιακού Κόλπου, με έδρα στο Αίγιο (Σ.Π.Ο.Α.Κ.), καθ. Πέτρος Γρουμπός, Πρόεδρος Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, Λεωνίδας Βαρουξής, Πρόεδρος Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, Εκδότης (Σ.Η.Π.Ε.) και Φάνης Ζουρόπουλος, Πρόεδρος Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ) . Τη συζήτηση θα συντονίσει ο έγκριτος δημοσιογράφος Τάσος Παπαδόπουλος.

Παρεμβάσεις θα κάνει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Διονύσης Μασαλάς, μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, πολιτικός αναλυτής.

-Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη, η συμμετοχή είναι δείγμα υγείας της δημοκρατίας -
Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου είναι ο Ο.Τ.Ε. και χορηγoί η FRIESLAND HELLAS A.E.B.E. και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Υποστηρικτές του συνεδρίου είναι οι εταιρείες: Κελεμένης & Συνεργάτες, 3ΝΕΤ ΑΕ, ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών και η HONEYBEE ενώ χορηγοί επικοινωνίας ο ραδιοφωνικός σταθμός ΝΕΤ 105,8 fm και οι εφημερίδες ΚΕΡΔΟΣ και CITY PRESS

LINKS: WWW.INADE.GR  

 


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2009 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
  • Tηλ: +30 210 3392500
  • Φαξ: +30 210 339 2318

Αρχή Σελίδας