Δελτίο Τύπου - 5 Μαΐου 2003

Θέμα: "2nd INTERNATIONAL YACHTING SYMPOSIUM 2003" 11-15 ΜΑΪΟΥ 2003, ΠΟΡΟΣ -ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-


Μια ακόμη εκδήλωση αφιερωμένη στον υψηλής στάθμης ποιοτικό Θαλάσσιο Τουρισμό θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη χώρα μας. Πρόκειται για το δεύτερο διεθνές Θαλάσσιο Συμπόσιο με έκθεση και παράλληλο συνέδριο για μεγάλα επαγγελματικά σκάφη (Mega Yachts) που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο όμορφο νησί του Πόρου μεταξύ 11-15 Μαΐου 2003. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι αφορά επανδρωμένα επαγγελματικά σκάφη με Ελληνική σημαία. Διοργανώνεται και πάλι από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) με την επιμέλεια της εταιρείας οργάνωσης συνεδρίων, iForce Επικοινωνίες ΑΕ. Φέτος το συνέδριο θα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και της Περιφέρειας Αττικής ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το διεθνές περιοδικό ''SHOWBOATS INTERNATIONAL''.

Τα εγκαίνια του Συμποσίου θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γεώργιος Ανωμερίτης την Κυριακή 11 Μαΐου και ώρα 20:15 στον Πόρο ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην Ναυτική Βάση του Πόρου από τον Δήμαρχο Πόρου κ. Σπυρίδων Σπύρου προς τιμήν των εκλεκτών καλεσμένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μιχαλοπούλου (Τ: 210 339.2500-1 F: 210 339.2318, e-mail:marym@iforce.gr)

LINKS: www.iforce.gr, www.poros.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες ή/και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', Διεθνείς Εταιρείες, Εταιρείες Εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, Δημόσιους Οργανισμούς, Εταιρείες Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μικρομεσαίες Εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2003 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών


Για περισσότερες πληροφορίες, διαφήμιση και χορηγικές ευκαιρίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με :
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10
  • Φαξ: 210.339.2318

Αρχή Σελίδας