Δελτίο Τύπου - 6 Αυγούστου 2002

Θέμα: iForce Επικοινωνίες Α.Ε. -Δράσεις Εξαμήνου-


Έντονη δραστηριότητα είχε η iForce Επικοινωνίες A.E. στο πρώτο εξάμηνο του 2002. Συγκεκριμένα υπέγραψε σύμβαση για την υποστήριξη σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων με την εταιρεία Computer Associates Hellas. Η εταιρεία Computer Associates International, Inc. καταλαμβάνει ηγετική θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις λογισμικού ιδιαίτερα σε θέματα ασφάλειας και e-business και προσφέρει κλιμακωτή αλλά και κερδοφόρα ασφάλεια που ταιριάζει σε κάθε εταιρεία. Από την ίδρυσή της το 1976, η CA εξυπηρετεί οργανισμούς σε περισσότερες από 100 χώρες, μεταξύ των οποίων και το 99 τοις εκατό των εταιρειών της λίστας ''Fortune 500''. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://ca.com Στο ίδιο διάστημα η iForce υλοποίησε τέσσερα σημαντικά συνέδρια στο χώρο του Τύπου, των Κατασκευών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Θαλάσσιου Τουρισμού, τα οποία είναι τα εξής:

1. "1ST INTERNATIONAL YACHTING SYMPOSIUM", ΜΑΪΟΣ 2002, ΑΘΗΝΑ

Στη Μαρίνα Φλοίσβου παρουσιάστηκαν 43 πολυτελή ελληνικά επαγγελματικά σκάφη (Mega Yachts) σε περισσότερους από 100 συμμετέχοντες (broker) από το εξωτερικό. Επίσης, στον ίδιο χώρο παρουσίασαν τις εταιρείες τους 17 έλληνες ναυλομεσίτες σε αντίστοιχα περίπτερα. Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο αριθμός των ξένων brokers που συγκεντρώθηκε στην χώρα μας, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση χρυσός χορηγός ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), αργυρός χορηγός τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ (ΕΤΑ) και χορηγός επικοινωνίας το διεθνές περιοδικό ''BOAT INTERNATIONAL''.

 
2. "Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, 1784 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ", ΜΑΪΟΣ 2002, ΑΘΗΝΑ
Το συγκεκριμένο επιστημονικό συνέδριο διοργανώθηκε από το Κέντρο Νεοελληνικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών σε συνεργασία με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) και τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τύπου και Μ.Μ.Ε. Στο συνέδριο συμμετείχαν έλληνες και ξένοι πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, προϊστάμενοι βιβλιοθηκών και αρχειοφυλακείων, καθώς και συλλέκτες, πολλοί από τους οποίους είναι συνεργάτες του προγράμματος Εγκυκλοπαίδεια του Ελληνικού Τύπου 1784-1974. Στο συνέδριο ήταν χορηγοί το Υπουργείο Εξωτερικών. Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού, το Υπουργείο Πολιτισμού, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.) και χορηγοί επικοινωνίας το ΚΕΡΔΟΣ και ο ΟΜΙΛΟΣ ANT1
 
3. "ΓΕΦΥΡΕΣ 2002 / ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ", ΙΟΥΛΙΟΣ 2002, ΠΑΤΡΑ

Το συνέδριο "ΓΕΦΥΡΕΣ 2002 / ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ" πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ.Α.Δ.Ε.) και την συνεργασία των Δήμων Πατρών, Ρίου, Αντιρρίου και Ναυπάκτου.

Στο συνέδριο ανεδείχθη η ανάπτυξη που θα φέρει η ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου στην ευρύτερη περιοχή τις επόμενες δεκαετίες. Τονίστηκε πως η Πάτρα, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και στις ανάγκες του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2006, θα πρέπει να αναβαθμίσει τη γενικότερη υποδομή της περιοχής. Μετά το πέρας του συνεδρίου, ακολούθησε επίσκεψη των ομιλητών στην υπό εκτέλεση γέφυρα. Χορηγοί ήταν η ALPHA BANK, ΑΚΑΜΑΣ, ΑΞΟΝΑΣ ΜΒ Α.Τ.Ε.Β.Ε., ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., ΟΜΙΛΟΣ FRIGOGLASS, SHELL GAS, ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΑΝ, AUDI, SIMPLESOFT και χορηγοί επικοινωνίας η ΕΞΠΡΕΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ και τα ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ.

 
4. "ΜΕΣΟΓΕΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ", ΙΟΥΛΙΟΣ 2002, ΑΘΗΝΑ

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Μελέτης Ελληνικής Οικονομίας (ΙΜΕΟ).

Συμπερασματικά αναφέρεται ότι επιδίωξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και των επιχειρήσεων είναι να γίνουν τα Μεσόγεια μία περιοχή οικονομικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων επενδυτών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Στο συνέδριο έγινε ενημέρωση των φίλων, συνεργατών και επιχειρηματιών της περιοχής, άμεσα και αποτελεσματικά για τις αναπτυξιακές εξελίξεις που πραγματοποιούνται αυτήν την εποχή στην περιοχή. Χορηγοί ήταν η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ και η LAMDA DEVELOPMENT, υποστηρικτής τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΖΗΡΙΔΗ και αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.

 
Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο :

  • Tηλ.: +30.210.339.2500-10

© 2002 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Αρχή Σελίδας