Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2001

Θέμα: 3η Διεθνή Έκθεση "POLIS 2001"


Ο Δήμος Σπάτων σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Σπάτων συμμετείχε ενεργά στην 3η Διεθνή Έκθεση "POLIS 2001" που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο διάστημα από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2001.

Οι στόχοι πολλαπλοί - καθώς στο κατώφλι της νέας χιλιετίας μιας εποχής κατά την οποία η αναβάθμιση της Διοίκησης, το περιβάλλον και η εξυπηρέτηση του πολίτη βρίσκονται στο προσκήνιο, τα Σπάτα οφείλουν να διαδραματίσουν εξαιτίας της γεωγραφικής τους θέσης, αλλά και της εγκατάστασης του διεθνούς αεροδρομίου στα Σπάτα, σημαίνοντα ρόλο στην περιοχή.

Το περίπτερο του Δήμου μας στη Διεθνή Έκθεση πρόσφερε μια μοναδική ευκαιρία στους χιλιάδες επισκέπτες, να μάθουν για την ιστορία της πόλης μας, τα έργα που προγραμματίζονται αλλά και τις δράσεις που έχουμε αναλάβει σε διαδημοτικό επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Σπάτων και ως σύνεδρος της ΚΕΔΚΕ σημείωσε κατά την ομιλία του στο συνέδριο την σημασία απόκτησης τεχνογνωσίας για την προσέλκυση επενδυτών στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

Στο επίπεδο αυτό ανακοίνωσε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που ολοκληρώνεται στα Σπάτα, το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας "Ακρόπολις" ΑΕΒΕΠΕ με την συμμετοχή 150 ιδιωτικών επιχειρήσεων (μία επένδυση ύψους 52 δις δρχ.), την δημιουργία στρατηγείου του αμπελοοινικού κέντρου της χώρας στην περιοχή Βουρβά με αίθουσες συνεδριάσεων, βιβλιοθήκη οίνου, εκθεσιακούς χώρους, εστιατόρια, κάβες, οινοποιεία και βαρελοποιεία.

Την επιμέλεια διοργάνωσης της παρουσίας του Δήμου Σπάτων στην 3η Διεθνή Έκθεση "POLIS 2001" , είχε η εταιρεία iForce Επικοινωνίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στην:

  • Kα Βαρβάρα Ξυδού - τηλ: 210-3392502
  • Fax: 210-3392318

Θεωρώντας ότι θα συμβάλλετε θετικά στο έργο μας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Αρχή Σελίδας