Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 6 Μαρτίου 2001
Θέμα:« iForce : H εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων της Νέας Οικονομίας »

Μια νέα εταιρεία, η iForce, η οποία ειδικεύεται στη διοργάνωση εκδηλώσεων στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας και επικοινωνίας, κάνει αισθητή την παρουσία της και αποτελεί καινοτομία στον τομέα αυτό της αγοράς.

Η εταιρεία iForce ιδρύθηκε το 2000, με αντικείμενο τη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων στον τομέα της Νέας Οικονομίας και συγκεκριμένα στον κλάδο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών, του Ίντερνετ, των Πολυμέσων, κ.ά. Στόχος της i-Force είναι να προσφέρει ειδικευμένες υπηρεσίες στους παραπάνω κλάδους, οι οποίοι αποτελούν τους πλέον γοργά αναπτυσσόμενους της ελληνικής οικονομίας.

Έχοντας συνείδηση της ιδιαιτερότητας του χώρου, η iForce προσφέρει υπηρεσίες, οι οποίες εκμεταλλεύονται τον ειδικό χαρακτήρα της υψηλής τεχνολογίας, καθώς και την πολυδιάστατη μορφή των τεχνολογιών επικοινωνίας.

Η εταιρεία ασχολείται κυρίως με τη διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων, συνεντεύξεων Τύπου, εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Παράλληλα, ανάμεσα στα ενδιαφέροντά της είναι και ο συντονισμός και διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Αθήνα και ολόκληρη τη χώρα, προάγοντας καινοτόμες μορφές παρουσίασης στον ευαίσθητο αυτό τομέα. Στη διαδικασία της ανάληψης ενός έργου, η εταιρεία αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και πλήρη εκτέλεσή του: την εύρεση χορηγιών, ομιλητών, θεματολογίας, χώρου διεξαγωγής, μπουφέ, κ.λπ.

Το δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων στελεχών από τον χώρο της Νέας Οικονομίας, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Παράλληλα, επεκτείνουν τη δράση τους σε ένα μεγάλο δίκτυο σχέσεων εντός και εκτός Ελλάδας. Η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα ισχυρό δίκτυο εξωτερικών συνεργατών με διεθνή εμπειρία.

Γενικός Διευθυντής της εταιρείας έχει αναλάβει ο κ. Δημήτρης Πρωτογήρου, ΜΒΑ London Business School, Msc University of California Berkeley, στέλεχος με διεθνή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Γενικό Διευθυντή
της iForce, Δημήτρη Πρωτογήρου ή με την κυρία Βαρβάρα Ξυδού .