Δελτίο Τύπου - Πύργος, 15 Οκτωβρίου 2005

Θέμα: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΚΟΛΑ- ΓΡΗΓΟΡΑ -ΣΤΑΘΕΡΑ


Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) στα πλαίσια του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» υλοποιεί το έργο «Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στόχος του έργου είναι η προώθηση της ζήτησης και χρήσης ευρυζωνικών υπηρεσιών και υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η προώθηση αυτή γίνεται με την ενημέρωση φορέων, ειδικών ομάδων - στόχων και κοινού για το θέμα καθώς και με επίδειξη των δυνατοτήτων της ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο. Προς την κατεύθυνση αυτή,  με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες, το ΕΑΙΤΥ συνεχίζει την ολοκληρωμένη επικοινωνία με διαφήμιση και ενημερωτικές εκδηλώσεις στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, για την περίοδο 2005 - 2006.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει εκδήλωση στο Λάτσειο Μέγαρο-Δήμου Πύργου το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2005 και ώρα 09:00-18-00.  Η έναρξη θα διεξαχθεί από τον κύριο Παύλο Σπυράκη, καθηγητή Πανεπιστιμίου Πατρών, Διευθυντή ΕΑΙΤΥ, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι κ.κ.: Γαβριήλ Λιατσής, Δήμαρχος Πύργου, Ιωάννης Σκουλαρίκης, Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Διονύσιος Μπαλιούκος, Δήμαρχος Σκιλλούντος, Ιωάννης Λυμπέρης, Πρόεδρος ΤΕΔΚ. Ομιλίες θα απευθύνουν οι κ.κ.: Βασίλειος Ασημακόπουλος, Ειδικός Γραμματέας Κοινωνίας της Πληροφορίας, "H  Eυρυζωνικότητα στην Ψηφιακή Ελλάδα" Στέλιος Χριστάκος, Προϊστάμενος ΕΥΔ του ΕΠ ΚτΠ, "Πολιτικές για την Ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα", Ιωάννης Μαρκόπουλος, ΣΕΠΕ, "Δράσεις του ΣΕΠΕ στην κατεύθυνση της ανάπτυξης ευρυζωνικών υποδομών", Αφροδίτη Σεβαστή, Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ),"ΕΔΕΤ/GRNET-Το πρώτο πραγματικά ευρυζωνικό δίκτυο της χώρας", Δαμιανός Τσίγκανος, Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών, "Ασύρματες κοινότητες: Η ευρυζωνικότητα στην πράξη". Κων/νος Μάνος, Business Development Project Manager, Vivodi Telecom S.A., "Ευρυζωνικά Δίκτυα του ΟΤΕ ", Μιχάλης Ανδριανόπουλος, Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Στέλεχος του ΟΤΕ, "Ευρυζωνικά Δίκτυα του ΟΤΕ", Θέμης Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής, Αττικές Τηλεπικοινωνίες, "Ευρυζωνικότητα και Υποδομές στην Πόλη-Γειτονιά ", Κων/νος Ρογκάλας, Διευθυντής Marketing και Ανάπτυξης, Νοτιοανατολική Ευρώπη, ERICSSON ΕΛΛΑΣ Α.Ε., "Η Ευρυζωνικότητα στο σπίτι, οι απαιτήσεις υποδομής στη πόλη και στη γειτονιά, και σχετικά επιτυχημένα παραδείγματα του εξωτερικού", Χριστόφορος Αποστολίδης, Account Manager Public, Cisco SystemsHellas, "Ευρυζωνικές Υπηρεσίες: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση", Μίνα Ζούλοβιτς, Δικηγόρος, LL.M. Δικαίου Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών "Όψεις του νομικού καθεστώτος της ευρυζωνικότητας: ο πολίτης ως αποδέκτης των υπηρεσιών", Χρήστος Μπούρας, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΕΜ-6/ΕΑΙΤΥ, Υπεύθυνος Έργου «Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην ΠΔΕ» "Ανάπτυξη Ευρυζωνικών υποδομών στην ΠΔΕ", Μιχάλης Παρασκευάς, Τεχνικός Υπεύθυνος ΠΣΔ, Αναπληρωτής Διευθυντής Τομέα Δικτυακών Τεχνολογιών ΕΑΙΤΥ, "Ευρυζωνικότητα: Πολυτέλεια ή όρος επιβίωσης για το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο;" Χάρης Στελλάκης, Στέλεχος Διαχείρισης Έργων, ΚτΠ Α.Ε.,"Δράσεις της ΚτΠ ΑΕ στην ΠΔΕ για την ευρυζωνικότητα", Ιωάννης Μιχαλακόπουλος, Πρόεδρος Α.Δ.Ε. Πύργου "Ευρυζωνικό Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών Δήμου Πύργου"Γεώργιος Δεββές, Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας "Δράσεις για την Ευρυζωνικότητα στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας", Σπυρίδων Ζαφειρόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος ΤΕΔΚ -Εκπρόσωπος Δήμου Σκιλλούντος, "Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο στο Δήμο Σκιλλούντος", Γιώργος Γεωργόπουλος, Μουσικός-Επικοινωνιολόγος, Εκπρόσωπος Στέγης Ελληνικών Χορωδιών "Η πολιτιστική δημιουργία και η Ευρυζωνικότητα στη Δ. Ελλάδα".
Συντονιστές  των ομιλιών θα είναι οι κ.κ.: Παναγιώτης Παυλόπουλος, Εφ. ΠΑΤΡΙΣ,  Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Δημοσιογράφος Εφ. ΠΑΤΡΙΣ και Γιάννης Σπυρούνης, Δημοσιογράφος ΠΡΩΤΗ.

-Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-

HELPDESK: 801 11 22263 (801 11 BBAND)

LINKS: http://ru6.cti.gr/broadband, www.iforce.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2005 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-4

Αρχή Σελίδα