Δελτίο Τύπου - Πάτρα, 9 Νοεμβρίου 2005

Θέμα: DEBATE ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος / Κώστας Σπηλιόπουλος

Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) στο πλαίσιο του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» υλοποιεί το έργο «Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στόχος του έργου είναι η προώθηση της ζήτησης και χρήσης ευρυζωνικών υπηρεσιών και υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η προώθηση αυτή γίνεται με την ενημέρωση φορέων, ειδικών ομάδων - στόχων και κοινού για το θέμα καθώς και με επίδειξη των δυνατοτήτων της ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο. Προς την κατεύθυνση αυτή,  με την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες, το ΕΑΙΤΥ συνεχίζει την ολοκληρωμένη επικοινωνία με διαφήμιση και ενημερωτικές εκδηλώσεις στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, για την περίοδο 2005 - 2006.

Στις εκδηλώσεις του συγκεκριμένου προγράμματος διοργανώνεται "DEBATE" με θέμα "Νέες Τεχνολογίες-Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση" στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ της Πάτρας στο πλαίσιο του Money Show 2005 το Σάββατο 19 Νοεμβρίου  2005 και ώρα 10:00-12-00 μμ. Την έναρξη της εκδήλωσης θα κάνει ο κ. Παύλος Σπυράκης, καθηγητής Πανεπιστήμιου Πατρών, Διευθυντής ΕΑΙΤΥ, ενώ χαιρετισμούς έχουν προσκληθεί να απευθύνουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Καββαδάς, Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Δημήτρης Κατσικόπουλος, Νομάρχης Αχαϊας και Ανδρέας Καράβολας, Δήμαρχος Πάτρας. Εισαγωγή θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Χρήστο Μπούρα, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, Επιστημονικό Υπεύθυνο ΕΜ-6/ΕΑΙΤΥ και Υπεύθυνο Έργου «Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην ΠΔΕ». Ομιλίες θα απευθύνουν οι κ.κ.: Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και ο Κων/νος Σπηλιόπουλος, Βουλευτής, Αναπληρωτής Συντονιστής οικονομίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, εκπροσωπώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συντονιστής  των ομιλιών θα είναι ο κ. Φωκίων Ζαϊμης, Πρόεδρος iForce Επικοινωνίες ΑΕ.
-Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-

HELPDESK: 801 11 22263 (801 11 BBAND)

LINKS: http://ru6.cti.gr/broadband


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες Α.Ε.

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων και Πολιτικής Επικοινωνίας. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου "Fortune 500", διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.
© 2005 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10

Αρχή Σελίδα