Δελτίο Τύπου - 9 Οκτωβρίου 2003

Θέμα: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 29/9-5/10/2003


H Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διοργάνωσε για πρώτη φορά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας με εκδηλώσεις που έγινανι σε όλη τη χώρα. Οι εκδηλώσεις, πραγματοπιήθηκαν από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα σε 30 Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα "Νεολαία". Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μουσική εκδήλωση την Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου στο Παλατάκι Χαϊδαρίου με την παρουσία νέων συγκροτημάτων ελληνικής και ξένης μουσικής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Παιδείας Πέτρος Ευθυμίου και ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς Γιώργος Σακελλίων.

Παράλληλα διεξήχθη έκθεση νέων με θέμα "Ρατσισμός και Ξενοφοβία. Δράση - Αντίδραση". Η έκθεση των έργων διήρκησε από την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2003 και ώρες: 10:00-14:00, 17:00-21.00 στο Παλατάκι Χαϊδαρίου.

Ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν και στα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων στη Δάφνη, την Καλλιθέα, καθώς και σε όλη τη χώρα, στη Θεσσαλονίκη, την Πυλαία, τον Εύοσμο, την Πάτρα, την Κομοτηνή, τις Πρέσπες, την Κατερίνη, τη Βέροια, τα Ιωάννινα και τις Σέρρες.

Γραφείο Τύπου Γ.ΓΡ.Ν.Γ.: 210 2599500, 2599515

LINKS: www.neagenia.gr


Σχετικά με την iForce Επικοινωνίες

Η iForce Επικοινωνίες Α.Ε. (iForce), προσφέρει υπηρεσίες, στους τομείς της Μελέτης, Διοργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσαρμοσμένες ανάλογα στα μέτρα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και των πελατών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη με τεχνογνωσία στους παραπάνω τομείς και παρέχει υπηρεσίες "με το κλειδί στο χέρι" ιδιαίτερα σε θέματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Πολιτισμού, Κατασκευών, Τουρισμού, Τραπεζικών Επενδύσεων, Marketing και Πολιτικής Επικοινωνίας. Από την ίδρυση της εταιρείας το Νοέμβριο του 2000, η iForce Επικοινωνίες έχει κερδίσει μεγάλη απήχηση, καθώς και μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Oι πελάτες και χορηγοί των εκδηλώσεών της iForce περιλαμβάνουν εταιρείες του καταλόγου ''Fortune 500'', διεθνείς εταιρείες, εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τοπικής αυτοδιοίκησης και μικρομεσαίες εταιρείες που θεωρούν την εταιρική επικοινωνία και την προσέγγιση της αγοράς μέσω εκδηλώσεων ιδιαίτερα σημαντική.

© 2003 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.


Για περισσότερες πληροφορίες, διαφήμιση και χορηγικές ευκαιρίες για την φετινή εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με :

  • iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
  • Tηλ: 210.339.2500-10
  • Φαξ: 210.339.2318

Αρχή Σελίδας