Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το 3ο Διεθνές Θαλάσσιο Συμπόσιο με έκθεση και παράλληλο συνέδριο για επανδρωμένα επαγγελματικά σκάφη πρόκειται να διοργανωθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Πόρο μεταξύ 9-13 Μαΐου 2004.

Το "3nd International Yachting Symposium, POROS GREECE" διοργανώνεται και φέτος από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) με την επιμέλεια της εταιρείας οργάνωσης συνεδρίων, iForce Επικοινωνίες ΑΕ και υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Πειραιά και του Δήμου Πόρου. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία SF MARINE και χορηγοί επικοινωνίας τα διεθνή περιοδικά ΒΟΑΤ INTERNATIONAL & BOAT USA.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έκθεση σκαφών, περίπτερα Ελλήνων ναυλομεσιτών στην μαρίνα του Πόρου, σεμινάρια προς τους συνέδρους για τον θαλάσσιο τουρισμό και τα ελληνικά νησιά καθώς και πλήθος εκδηλώσεων με τη συμμετοχή όλων.

Hotel accommodations in Poros will be offered to the attending international brokers at a Special Discount rate. The Official Hotel for the 2004 event will be the POROS IMAGE HOTEL.

 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
MEDIA SPONSOR
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ