Δελτίο Τύπου - Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2001
Θέμα: Forum της Εταιρειας "Computer Associates" - Aσφαλεια στα Πληροφοριακα Συστηματα


Ο Νο. 1 Προμηθευτής Συστημάτων Ασφάλειας στο Internet παγκοσμίως μας ενημερώνει για το πώς οι Εταιρείες μπορούν να προστατέψουν και να προφυλάξουν τα συστήματά τους.

Η Computer Associates Hellas (CA) ανακοίνωσε σήμερα την διοργάνωση Συνεδρίου με τίτλο "eTrust Security Forum", το οποίο θα επικεντρωθεί στους τρόπους προστασίας της πληροφοριακής υποδομής της εταιρείας (ΙΤ infrastructure) ενάντια σε επιθέσεις και κυβερνό -εγκλήματα. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2001, μεταξύ 09:30 και 15:00.

Η εταιρεία Computer Associates (CA) είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής παγκοσμίως σε Λύσεις Ασφάλειας για e Business και οργανώνει αυτό το συνέδριο στην Αθήνα, ώστε να επιδείξει στις επιχειρήσεις τους τρόπους μέσω των οποίων μπορούν να προφυλαχθούν απέναντι σε κάθε είδους επιθέσεις και να παρέχουν αποτελεσματική προστασία των συστημάτων τους. Το συνέδριο περιλαμβάνει αξιολόγηση της απειλής απέναντι στην παγκόσμια οικονομία καθώς και περιγραφή των αποτελεσμάτων και συνεπειών μιας επίθεσης σε σύστημα που δεν προστατεύεται. Οι ειδικοί της CA και οι καλεσμένοι ομιλητές θα αναλύσουν και θα περιγράψουν διαφορετικούς τύπους τεχνολογιών και πολιτικές ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν και να αντιμετωπιστούν αυτού του είδους τα κυβερνό-εγκλήματα.

Ομιλητές του Συνεδρίου είναι οι κ.κ.:

  • Erez Braun, Country Manager Computer Associates Hellas and Cyprus
  • Δρ. Σωκράτης Κάτσικας, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • David Love, CA Head of Security TAG, Chairman of InterForum and former Head of NATO Security
  • Tim Goodwin, Computer Associates Partner Group, U.K.
  • Gilad Yaron, Senior Consultant, Computer Associates, Israel
  • Ophir Zilberg, Price Waterhouse Coopers, Israel

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Σχετικά με το eTrust

Το e Business ανοίγει τις πόρτες σε εκατομμύρια χρήστες, εκθέτοντας Websites, πολύτιμες επιχειρηματικές πληροφορίες, κρίσιμες επιχειρηματικές εφαρμογές και απόρρητες πληροφορίες που αφορούν τους καταναλωτές, σε μεγαλύτερο κίνδυνο παρά ποτέ. Η CA είναι ο νούμερο ένα προμηθευτής συστημάτων Internet Security. Οι e Business Security solutions απευθύνονται σε όλα αυτά τα θέματα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις. Η CA παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλεια e Business μέσω του προγράμματος λογισμικού eTrust, το οποίο προστατεύει όλα τα περιβάλλοντα e Business από επιθέσεις κακών προθέσεων εσωτερικά ή εξωτερικά. Από υπολογιστές γραφείου μέχρι δίκτυα OS/390 mainframe systems, η CA λύνει αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα ασφάλειας σε μικρό μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος επιχείρησης με βιομηχανικά δοκιμασμένα συστήματα.

HOT LINKS:


About Computer Associates

Η εταιρεία Computer Associates International, Inc., μέλος του Χρηματιστηρίου Αξιών της Νέας Υόρκης (NYSE: CA), προσφέρει το λογισμικό που διευθύνει το ηλεκτρονικό επιχειρείν. Οι λύσεις που προσφέρει η CA απευθύνονται σε όλους τους τομείς του eBusiness process management, information management και infrastructure management με έμφαση σε έξι κύριους τομείς: enterprise management, security, storage, eBusiness transformation and integration, portal and knowledge management, και predictive analysis and visualization. Η CA ιδρύθηκε το 1976 και εξυπηρετεί οργανισμούς και εταιρείες σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβάνοντας το 99% από τις Fortune 500 εταιρείες που είναι οι σημαντικότερες διεθνώς.

© 2001 Computer Associates International, Inc. One Computer Associates Plaza, Islandia, N.Y. 11749. All trademarks, trade names, service marks, and logos referenced herein belong to their respective companies.

Επιστροφή στην αρχή